joi, 23 iunie 2011

Evolutia barbatului !

Uneori barbati se comporta ca niste porci...asta spun cel mai des femeile.....Ramane oare sa ne intrebam....Barbatii se trag din maimutza sau din porc....dupa majoritatea femeilor se pare ca varianta a doua este mai plauzibila! 

    Sa facem acum un joc de imaginatie....oare cum ar parea daca langa fiecare femeie in loc de un barbat ar fii un porc...... Bine din pacate unele dintre femei chiar au langa ele niste porci.

Daca barbatii sunt porci ..inseamna ca au avut urmatoarea evolutie:
1: s-au nascut si s-au hranit 

2 :inca de la nastere au incercat sa nu para porci de la prima intalnire si au incercat sa se deghizeze in om....

3 : multa lume se intreaba oare...unde a-ti mai vazut voi porci cu coada in fatza....
4: viseaza frumos :

5: au si cosmaruri: 

6: le place „adevarul”. 

7: dimineatza se trezesc bine dispusi: 

8: le plac glumele:

9: le place sa fie superiori : 

10: iubesc copii

11: munceste si isi duce in spate toata familia:


Un comentariu:

  1. Iată contactul investitorilor Detalii de e-mail, _ lfdsloans@lemeridianfds.com Sau Whatsapp +1 989-394-3740 care m-au ajutat cu împrumut de 90.000,00 Euro pentru a-mi începe afacerea și sunt foarte recunoscător, a fost foarte greu pentru mine aici încercarea să fac un drum ca o mamă singură lucrurile nu au fost ușoare cu mine, dar cu ajutorul lui Le_Meridian mi-a pus zâmbetul pe față în timp ce mă uit la afacerea din ce în ce mai puternică și în expansiune. Știu că poate vă surprindeți de ce pun lucrurile așa aici, dar chiar trebuie să-mi exprim recunoștința, astfel încât oricine caută ajutor financiar sau să treacă de greutăți cu afaceri de acolo sau dorește să înceapă un proiect de afaceri poate să vadă acest lucru și să am speranța de a ieși din greutăți .. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere